Offentlig kommunikation — Vi skriver, du ringer

Har du nogensinde prøvet at sende breve ud og bare vide at når de kommer frem, så må du hellere være klar ved telefonen, for nu ringer de altså for at få at vide hvad det du har skrevet betyder?

Det er bare så frustrerende, når man ved at den tid man har brugt på at skrive breve ikke er noget at regne mod den tid man bruger på at besvare opkald og snakke med folk der kommer forbi. Og især når man ikke har en løsning på problemet.

Men du har løsningen selv. Du ved måske ikke lige hvordan du skal ændre brevene, men løsningen ligger i din faglighed, for det er den der skal formidles. Måske har din organisation en kommunikationsafdeling der kan hjælpe dig eller måske har I brug for at der kommer en ind udefra og hjælper jer.

Hvis I har brug for en udefra, kunne det være mig I skal have fat i. Skriv til mig, så finder vi ud af noget.

karsten@informationskonsulenten.dk